info@euromagnet.rs | +381 (0)69/116-1003

Plastificirane magnetne ploče

Felksibilni magneti

Magnetne folije se dobijaju vezivanjem mešavinom elastičnog polimera, termoplastičnoe mešavine, I Stroncium-Ferrita. Materijal je veoma otporan na širok spektar supstanci kao što su kiseline, rastvori, hemikalije I druge korozivne supstance. Najčešće se upotrebljavaju u marketinškoj kampanji, za suvenire za frižider, za automobile taksi table I reklame na vozilima, I drugi ukrasni magneti.Folije se upotrebljavaju u kancelarijama, u industrijskim postrojenjima, tabla za upozorenje, table, kod arhivisanja dokumenata za označavanje da bi se izbeglo stalno lepljenje nalepnica, šrafovi, i bušenje rupa radi kačenja privremenih tabli.

Mogućnost proizvodnje folije po traženim oblicima, tako se može primenjivati za frižidere, ili za magacine, skladišta, c-profili su idealno rešenje, pomenljivi setovi, promenljivi tip po vrstama tretmana, tragovi za praćenje.

Oblast primene se proširuje samolepljivim magnetnim folijama. Na površini magnetne folije nalazi se jak obostrani lepak uz pomoć kojeg je jedna strana folije samolepljiva, koja je prilagodljiva svim invidualnim potrebama.

Od velike je važnosti da deca razvijaju svoje kreativne sposobnosti u ranom dobu, za to je idelna magnetna folija. Kod upotrebe magnetna folija je bezopasna za decu, nema štetne posledice po zdravlje, jednostavna je za rukovanje, lako se oblikuju I režu makazama, taođe za pojedinačne radove kod mladih. Samolepljiva metalna tapeta je temelj za magnetne folije. Samolepljiva metalna tapeta se postavlja na zidove, koja može da bude idealno igralište ukrašeno magnetima odnosno iskreiranih oblika od magnetnih folija, može se kredom pisati (piši-briši).

Proizvod se svrstava u visoko kvalitetne redove, za koje možemo obezbediti sertifikat kvaliteta.

Magnetne folije upotrebljavamo za:

  • magnet za aute

  • reklamna tabla

  • organizacija-planiranje alata, označavanje polica („C” profil)

  • prezentacije , dekoracija

  • PC, DC motor