info@euromagnet.rs | +381 (0)69/116-1003

O nama


 

Glavni cilj Euromagnet Hungary Kft je da zadovolj potrebe kupaca odgovarajućim proizvodima u području magnetne industrije.Da bi se zadovoljile invidualne potrebe kupaca na raspolaganju nudimo proizvodnju prilagođenog dizajna. Širok izbor neodimium, ferrit, AlNiCo, samarium magneta u obliku diska, kugle, četvorougla i prstena, kao i posebnih oblika, kao što su u obliku potkovice, ili sa rupom, ili čak četvrtasti ili prsten magneti sa konusnim otvorom, ili jedinstveni segment magneti.

Naše preduzeće bavi se 20 godina distrbucijom magneta i alata, proizvodnjom magnetnih sistema.

Pored distribucije magneta Euromagnet bavi se dizajniranjem i izradom uređaja za odvajanje metala u oblasti poljoprivrede, prehrambene industrije, obrade i ostalog u području industrijskih grana. U pogledu kvaliteta može da se postigne značajan napredak postavljanjem sistema, koji magnetisane metalne zagađivače čak u mikronskim veličinama pouzdano odvaja i separatiše iz proizvoda. Uređaj može da bude manulnog ili automatskog čišćenja, obloge od nerđajućeg čelika.

Naše preduzeće posebnu pažnju obraća obrazovanju mlađe generacije, u ponudi imamo razne posebne tipove i vrste magnetnih setova i neophodna sredstva za praćenje nastave iz fizike. Distribucija propratnih sredstava za fiziku i hemiju, za nastavu ili kućnu upotrebu. Možemo da ponudimo edukativne igre i propratna sredstva za razvoj memorije. Među ostalim magnetnim logičkim igrama možemo da izdvojimo zanimljiv NeoCube set od 216 komada kuglica u elegantnoj ukrasnoj kutiji što može satima da zabavi decu isto tako i odrasle!