info@euromagnet.rs | +381 (0)69/116-1003

Posebni oblici

Naša kompanija nastoji da zadovolji potrebe kupca, ukoliko vam je potreban magnet, koji ukoliko ne možete da pronađete u našoj Online prodavnici, možemo da nabavimo za Vas, samo u određenim količinama!

Od uobičajenog standardnog kvaliteta materijala možemo da nabavimo super magnete , prosečna uobičajena radna temperatura neodimiumskih magneta je 60°C do 80°, pri većoj radnoj temperaturi magneti gube svoju radnu snagu. Ukoliko vam je potreban super jak magnet, I želite da ga koristite preko takvog teperaturnog opsega, molimo da nas kontaktirate, za naše klijente možemo da obezbedimo neodimiumske magnete čak do 200°C.

Kod mašina, i uređaja mogu da budu idealni zakrivljeni, segmetni, sa rupom, čak i magneti četvrtasti sa konusnom rupom, takođe i sa magnetima u obliku prstena koji imaju konusnu rupu. Ovi proizvodi su zasnovani i izrađeni po tehničkom planu prilagođenom po invidualnim zahtevu.

Zaštitni sloj na površini magneta mogu biti različiti, kod neodimiumskih magneta standardni površinski sloj je niklovan, ili u pojedinačnim slučajevima pozlaćeni, posrebrnjen, epoxidno obloženi magneti su takođe dostupni.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte!

KONTAKT