info@euromagnet.rs | +381 (0)69/116-1003

Vodič za kupovinu

 

Popunjavanje korpe

1. Ukoliko ste registrovani korisnik ulogujte se sa vašim korisničkim imenom i lozinkom, ukoliko želite kasnije da se registrujete, svoje podatke možete da sačuvate prilikom plaćanja. Ukoliko želite da poručite bez registracije, uđite u naš webshop.
2. Izaberite željene proizvod, proizvode, stavite u korpu uz pomoć ikone sa plavom korpom. Željeni broj poručenih komada u desnom gornjem uglu „MOJA KORPA” može da se menja, ili briše.
3. Sadržaj korpe možete da pogledate u bilo kom trenutku na pomenutoj opciji „MOJA KORPA”. Klikom na ikonu „NASTAVAK KUPOVINE” možete da nastavite vašu kupovinu.
4. U opciji „MOJA KORPA” možete da proverite stavljene proizvode, da izmenite količinu, i da brišete (ikonicom BRISANJE PROIZVODA). A mennyiség véglegesítését követően a „MÓDOSÍT” gombra kattintva a kosár tartalma frissül. frissül.
5. Posle ovoga ikonom „DALJE NA BLAGAJNU” nastavljate proces kupovine
.

Poručivanje

1. Ikonom „DALJE NA BLAGAJNU” ulazite na deo za registraciju, ukoliko ste već registrovani korisnik , kliknite na „PRIJAVLJIVANJE” ukoliko želite da se registrujete za par minuta kliknite na „REGISTRACIJA”. Ukoliko želite da poručite bez registracije kliknite na „KUPOVINA BEZ REGISTRACIJE”.
2. Ukoliko želite da poručite bez registracije molimo da popunite potrebne podatke i kontakt podatke neophodne za porudžbinu. U svakom slučaju vaši podaci biće poverljivo tretirani. Molimo da precizno i tačno upišete vašu adresu ukoliko vaša adresa i adresa za isporuku nisu jednaki. Za kupovinu preko vaše firme neophodno je osim tačnog naziva, adrese, i mesta firme da navedete i PIB. Telefonski broj neophodan za detalje oko kupovine, ili za lakše pronalaženje vaše adrese za isporuku.
3. Uslove kupovine morate da prihvatite ukoliko želite da poručite robu iz webshopa.
4. Opcija isporuke kliktanjem na „DALJE” birate na koji način će vam proizvodi biti isporučeni:
 - Lično preuzimanje od ponedeljka do srede 08:00 - 15:00, četvrtkom i petkom 08:00 – 13:00h u toku radnog vremena.
 - Kurirska služba-plaćanje pouzećem: porudžbina i troškovi isporuke plaćaju se kuriru prilikom preuzimanja, troškovi isporuke zavise od težine paketa i iznose naj manje 320,00 dinara sa pdv-om.
 - Kurirska služba i plaćanje avansom: molimo da ne vršite uplate na naš račun dok vas ne kontaktiramo za potvrdu porudžbine! Prilikom avansnog plaćanja sačekajte da vas kontaktiramo i damo instrukcje za plaćanje. Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu porudžbine i plaćaju se posebno kurirskoj službi. Ukoliko već imate sklopljen ugovor kod jedne od kurirskih službi da nam u napomeni upišete.
5. Idi na kasu opcijom „DALJE” videćetete zbirni račun, možete proveriti poručene proizvode, količine, cene. U zavisnosti od izabrane opcije isporuke nezavisno možete videti dodatne troškove (tro'kove isporuke). Na dnu stranice možete videti ukupan iznos za plaćanje, ukoliko imate napomene molimo da upišete u dolnji prozorčić za napomene.

Ispravljanje unetih podataka: Pre slanja kod zaključivanja porudžbine korisnik može da se se vrati u prethodne faze, da bi promenio podatke.

Klikom „PORUDŽBINA” završavate porudžbinu.